Inicio > Actualidad > Monopoli UAB

Monopoli UAB

La Universitat Autònoma de Barcelona no és una universitat qualsevol, amb unes llibertats d’ideologia i expressió mínimes, es tracta d’un monopoli ideològic liderat, encara que sigui surrealista, per una minoria.

No serveix que la gran majoria de la comunitat universitària sigui “civilitzada”, tingui unes pautes de comportament mínimes i educació, sembla que sempre sobresortirà aquell sector de joves antisistema, antidemocràtics i feixistes, perquè la seva actitud cap a organitzacions polítiques és sectària i feixista.

 

Els representats de la Joventut Socialista del Vallès Occidental, com a organització política juvenil que respecta la resta de col·lectius i ideologies, no pensa sotmetre’s a la dictadura d’uns pocs perquè això significaria deixar sense veu a la major part dels joves. La nostra voluntat és continuar fent arribar el nostre missatge socialista als i les joves de la nostra comarca, evitant conflictes com els que s’han produït a la Festa Major de la UAB. Ens hem vist increpats, insultats i censurats per gent autodenominada “antisistema” que creuen portar la veritat absoluta sota les seves tesis, amparats en un sistema del qual formen part. Nosaltres no portem aquesta veritat rebel·lada, però si que tenim clars els nostres ideals i principis socialistes.

Mentre aquests col·lectius juguen a fer la revolució nosaltres treballem deixant treballar a la resta, perquè som progressistes i creiem que el respecte és la base de tota societat.

jim-sterne-mind-the-gap_29123A50 copia

Anuncios
Categorías:Actualidad Etiquetas:
  1. Aún no hay comentarios.
  1. No trackbacks yet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: