Inicio > Actualidad > Nou Pla Nacional de Jovenut de Catalunya

Nou Pla Nacional de Jovenut de Catalunya

Amb aquesta simpàtica campanya es presenta des de la Generalitat el nou pla nacional de Joventut de Catalunya.

Es tracta d’un Pla que renova el vigent, que tenia un plaç des del 2005 fins el 2010.

L’any 2000 va néixer el Pla Nacional de Joventut de Catalunya (PNJCAT) amb la voluntat de ser un marc de referència per definir, impulsar i coordinar les polítiques de joventut a Catalunya.

En el transcurs de la seva primera etapa, s’ha anat forjant i consolidant un espai per a les polítiques adreçades a les persones joves; algunes vegades amb més o menys encerts, d’altres amb més limitacions que facilitats però, finalment, amb un caràcter inqüestionable que les han situat en un espai visible dins la societat. Tanmateix, encara no és del tot compartida la idea que les polítiques adreçades al col·lectiu jove són polítiques socials, de present però també de disseny de la societat del futur.

I és des d’aquest repte estratègic que el PNJCAT ha de facilitar que les polítiques de joventut es converteixin en el marc on conflueixin les accions transversals dels diferents agents i de les institucions. Un espai de treball compartit de construcció de polítiques integrals de país amb la participació i la corresponsabilitat de tots els agents socials implicats.

Unes polítiques que han de contenir, d’una banda, un element generacional que permeti la coherència amb les de la infància i que orienti les posteriors etapes i, de l’altra, un element generador d’oportunitats i de canvi de les trajectòries individuals i col·lectives.

Cal destacar principalment el disseny atractiu, i segons la meva opinió, encertat de la pàgina web, adreçada directament a un public objectiu jove.

S’ha enviat a a més a la poblacio jove una revista amb informació i la invitació a fer una enquesta a la web. Enquesta sincerament que trobo massa llarga, si ho consulteu a la web es pot trigar una mitja hora en respondre totes les qüestions…

Tot plegat, es continua treballant pel present i el futur dels joves.

web

pla nacional de joventut 2005

jim-sterne-mind-the-gap_29123A50 copia

Anuncios
Categorías:Actualidad Etiquetas: ,
  1. Aún no hay comentarios.
  1. No trackbacks yet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: